Tänk på att...
Din webbläsare är av en äldre modell. Det innebär att du kanske inte kan använda alla funktioner på webbplatsen. Vi rekommenderar att du uppdaterar till en nyare version.

Besök servicekontor

Här hittar du adresser till servicekontor.

Servicekontor

Du är välkommen till ett servicekontor om du är frisk. Har du minsta förkylningssymtom – stanna hemma. Statens servicecenter följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd för att begränsa smittspridning av covid-19.  Som besökare är det mycket viktigt att du följer anvisningar på plats för din och för servicehandläggarnas säkerhet.

På servicekontoren träffar du handläggare som kan hjälpa dig med ärenden som rör Försäkringskassan.

Öppettider för servicekontoren

Just nu kan öppettider variera och kontor kan stängas med kort varsel på grund av coronaviruset. Sök på din ort för att se om ditt servicekontor är öppet eller om du kan besöka ett servicekontor i närheten. Om det är stängt kan du besöka ett kontor i närheten. Normala öppettider är 10-16.

Servicekontoren är stängda röda dagar, helgdagar samt julafton, nyårsafton, påskafton och midsommarafton. På valborgsmässoafton och trettondagsafton är det förkortade öppettider.

På servicekontoret kan du få hjälp med:

  • att använda e-tjänsterna
  • ansökningar
  • allmän information
  • information om ditt ärende
  • blanketter
  • att skriva ut intyg och bevis

Om du ska lämna in handlingar

Under servicekontorets öppettider kan du lämna in handlingar till Försäkringskassan och få dem ankomststämplade. Du kan däremot inte skicka handlingar rekommenderat till servicekontoret, eftersom vi inte har möjlighet att hämta ut dessa aviserade försändelser. Vill du skicka post till Försäkringskassan gör du det till:

Försäkringskassans Inläsningscentral
839 88 Östersund

Kontakta kundcenter för privatpersoner

Som alternativ till att besöka ett servicekontor kan du använda våra e-tjänster eller kontakta kundcenter. Om du ringer kan väntetiderna vara lite längre än vanligt på grund av många frågor om coronaviruset.

Kundcenter för privatpersoner

 

Välj språk

eller
4 träffar - Hallands län

{title}

{ingress}

Driftmeddelande


{driftmeddelande}

Adress

{adress}

Öppettider

{oppettider}

Avvikande öppettider

{avvikande_oppettider}

Bra att veta

{bra_att_veta}

Tillgänglighet

Andra servicekontor UPPDATERA KONTOR
Complementary Content
${loading}