Tänk på att...
Din webbläsare är av en äldre modell. Det innebär att du kanske inte kan använda alla funktioner på webbplatsen. Vi rekommenderar att du uppdaterar till en nyare version.

Fyra nya servicekontor öppnar i juni

9 juni 2020

Under den kommande veckan öppnar Statens servicecenter nya servicekontor på orterna Storuman, Åsele, Vansbro och Torsby. Samtidigt förstärks också utbudet med Arbetsförmedlingens tjänster på flera av servicekontoren.

På servicekontoren kan besökare få hjälp med ärenden som handläggs av Pensionsmyndigheten, Försäkringskassan och Skatteverket. Från och med juni månad finns också Arbetsförmedlingens kundtorg på 24 av totalt 117 servicekontor och därefter förs Arbetsförmedlingens tjänster in på resterande servicekontor i etapper.

– Det är så klart positivt att vi nu med de här fyra, nya servicekontoren kan hjälpa och stötta fler människor som behöver Försäkringskassans tjänster. Det känns lite extra bra att öka de aktuella myndigheternas närvaro i de osäkra tider som vi just nu lever i. Samtidigt är det viktigt att komma ihåg att servicekontoren är en viktig kugge i såväl vår som övriga myndigheters arbete med att öka våra besökares digitala självkänsla, säger Per Eleblad, avdelningschef på Försäkringskassan.

Orter som öppnar nya servicekontor i juni

  • Storuman – invigning den 9 juni
  • Åsele – invigning den 10 juni
  • Vansbro – invigning den 15 juni
  • Torsby – invigning den 16 juni

Statens servicecenter


Tillbaka till nyhetsarkivet