Tänk på att...
Din webbläsare är av en äldre modell. Det innebär att du kanske inte kan använda alla funktioner på webbplatsen. Vi rekommenderar att du uppdaterar till en nyare version.

Nya mobilanpassade webbsidor för Myndigheter och samarbetspartner

22 april 2020

Vi har uppdaterat vår webbplats med responsiva sidor under rubriken myndigheter och samarbetspartner. Att sidorna är responsiva betyder att de anpassar sig efter din skärm oavsett om du besöker oss via mobil, surfplatta eller dator. Vi har samtidigt sett över innehållet på våra sidor för att erbjuda dig relevant information som är enkel och lättläst.

Nytt utseende och navigering

Designen är ljusare och enklare. Med en tydligare sidstruktur hoppas vi att det blir enklare att hitta rätt information. Du kan navigera på det sätt som passar dig bäst, genom att klicka dig fram i innehållet på sidan eller använda sökfunktionen. Sökfunktionen hittar du längst upp till höger på alla sidor.

En mer tillgänglig webbplats

För oss är det viktigt att alla kan använda vår webbplats, för med en tillgänglig sajt blir det enklare för alla besökare.

Varför funkar inte gamla bokmärken?

Eftersom många sidor har försvunnit eller fått nya adresser kan eventuella gamla bokmärken du sparat på din dator ha slutat fungera. Om du vill ha en sida som bokmärke får du leta reda på den och göra ett nytt.

Tillbaka till nyhetsarkivet